Nieuw!!

Het “Ontspannen in je kracht” programma is een veelzijdig en holistisch programma ontwikkelt door First Reflex.

Ken je dat gevoel, ontspannen in je hoofd, helder genoeg om overdag adequaat te kunnen handelen en leeg genoeg om te gaan slapen en kan uitgerust weer de dag beginnen. Je kunt je krachtig voelen zowel fysiek als emotioneel op een ontspannen manier, je hebt controle en kunt flexibel omgaan met wat er op je pad komt. Een lichaam wat niet gehinderd wordt door compensaties. Je voelt je lichamelijk en emotioneel fit. Je hebt zelf de tools in handen om te zorgen voor jouw gezondheid en welzijn en je kunt deze toepassen. Je bent je bewust van wat je eet, je gewoontes en wat je lichaam nodig zou kunnen hebben.

Of zou je graag dit willen bereiken… en ondervind je wellicht nog belemmeringen? Of je weet niet hoe? Of je zou graag wat hulp en ondersteuning erbij willen.

Wat heb jij nodig?

Een uitgebreid programma dat je zelf vanuit een basis samenstelt. De vraag “Wat heb jij nodig?” staat steeds centraal. Het programma is er voor iedereen vanaf 16 jaar.

Ga jij voor enkele onderdelen omdat je bijvoorbeeld al een eind op weg bent of ga je voor het complete programma met veel ondersteuning zowel live als op afstand mogelijk.

“Ontspannen in je kracht”- basisprogramma

In het basisprogramma krijg je een E-boek met veel informatie over bewegen, voeding en leefstijl. Toegang tot meerdere oefeningen en praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan en jouw doelen te bereiken. Ook hebben we live of online een aantal contactmomenten om je te ondersteunen.

Dit basisprogramma is naar behoefte uit te breiden met een aantal opties.

Wil je graag meer ondersteuning om die verandering kracht bij te zetten en zo optimaal mogelijk te integreren in je dagelijks functioneren, kies dan voor het “Ontspannen in je kracht” complete programma.

“Ontspannen in je kracht”- Complete programma

Een zeer uitgebreid programma met veel live ondersteuning.  (Meer informatie volgt zo snel mogelijk) Pagina in aanleg