Kind & Gezin                    (pagina in aanleg, meer info volgt zsm)

First Reflex biedt Holistische Reflex integratie voor alle leden van het gezin en holistische begeleiding oa voor thuiszitters, alles in maatwerk.

  • Losse sessies, korte trajecten voor alle leeftijden
  • Trajecten en sessies rondom zwangerschap en geboorte
  • Trajecten voor kinderen/ jongeren
  • Trajecten voor gezinnen
  • Trajecten mbt schooluitval
  • Trajecten voor volwassenen

 

Wat heb jij nodig om te groeien?

Reflexen zijn op wortelniveau de basis voor ons functioneren. Om tot bloei te komen is het belangrijk dat we zowel goede voeding hebben als dat we gezien worden en kunnen laten zien wat we in ons hebben.

Het één heeft invloed op het ander. Met Holistische reflex integratie beginnen we bij de basis. Vandaar uit bouwen we op.

 Voeding;

Vitamine D, Zink, ijzer, magnesium en andere vitaminen en mineralen vormen belangrijke bouwstenen in ons lichaam die ervoor zorgen dat we optimaal kunnen functioneren, kunnen leren, zelfvertrouwen hebben, kunnen ontspannen enz. Een lichaam in stress onttrekt meer vitaminen & mineralen aan het lichaam. Ook medicijnen kunnen invloed hebben (gehad) op de opname van vitaminen & mineralen. Onze dagelijkse voeding is door manier van verbouwen, bereiden of aanbod niet altijd toereikend om in onze dagelijkse behoefte te voorzien, laat staan om tekorten aan te vullen. Tekorten in bouwstenen leiden niet tot een gewenst eindresultaat. In de praktijk controleren we deze tekorten via bio resonantie.

Ademhaling;

De wijze van ademhaling, zoals door mond of neus, is o.a. van invloed op de opname van vitaminen & mineralen in ons lichaam. Daarbij kunnen ook andere klachten met betrekking tot de houding, gezondheid, slapen, energie veroorzaakt worden door een verkeerde manier van ademhaling. Ook de reflexen hebben invloed op de ademhaling. In de praktijk gaan we aan de slag om op een juiste wijze te ademen.

 

Energie;

Alles is energie.. Wist je dat een Bij precies weet welke bloem al bestoven is? De bloem zend een andere trilling uit als hij bestoven is. Mensen en dieren hebben de mogelijkheid om te voelen hoe de energie bij een ander is. Is de ander gespannen, dan kan de ander dat aanvoelen. Zeker dieren en hooggevoelige mensen kunnen dat prima aanvoelen. Een gave, maar ook soms belemmerend. Je eigen energie, jouw cellen (celgeheugen), systemisch, energetisch, de energie in de omgeving, blokkades in je lichaam, externe stressfactoren, alles heeft invloed op elkaar. In de praktijk is er de mogelijkheid om in brede zin en op verschillende manieren met en aan energie te werken. Zoals met aanraking middels manuele technieken. Klankschalen en stemvorken (fonoforese) laten duidelijk een trilling voelen en kunnen helpen met het loslaten van oude spanning. Kinderen en dieren zijn hiertoe al vaak aangetrokken. Middels onder meer Quantum Healing en Quantum Reflex Integration met de koude laser, kun je met frequenties op bepaalde punten in het lichaam de integratie van reflexen bevorderen en spanning loslaten. Met o.a. Chromotherapie (kleuren), positieve overtuigingen, opstellingen en Reflex integratie werken aan het verankeren van nieuwe positieve energie, bewegingen en overtuigingen. Er zijn dus diverse mogelijkheden om jouw doel(en) te bereiken. Wat heb jij nodig? Wat staat jou in de weg? Wat past bij jou?