Bio Resonantie met de Solex AO scanner

Met een Bio resonantie behandeling krijg je eenvoudig en snel inzicht in je gezondheid. Daarbij kun je direct ook de ondersteuningsmogelijkheden toepassen die erbij horen.

Waar en wanneer het jou uitkomt, gewoon met je eigen gsm, tablet of pc.

Je kunt er jezelf, mensen uit je omgeving, je huis en je huisdieren, zelfs paarden mee scannen en optimaliseren. Dit kan ook op afstand. Voor professionals zijn er mogelijkheden om het zakelijk in te zetten.

Gebruik de positieve overtuigingen en luister naar muziek die je helpt bij bijvoorbeeld gronding, ontspanning of je juist goed kunnen concentreren. Maak je eigen playlist met wat jij nog hebt op dat moment van de dag. Zet de positieve affirmaties in om jouw doel te bereiken. En ervaar de helende werking van aanvullende opties zoals de infraroodband.

De AO scan Technology werkt met behulp van frequenties. Frequenties zijn er altijd en overal.

First Take Care of.. Yourself; 

Gebruik de Solex AO Scan Technology voor jezelf en in je omgeving!

Zelfzorg is belangrijk voor je dagelijks functioneren. Immers wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook anderen uit je omgeving zijn. Met de AO Scan krijg je inzicht en heb je diverse mogelijkheden om jezelf en je omgeving te ondersteunen.

Je doet dit niet alleen

Je krijgt ondersteuning in het gebruik van de functies door First Reflex, scholing vanuit Solex en de groeiende Nederlandse AO community over de mogelijkheden en de mogelijkheid om je ervaringen te delen met anderen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om via First Reflex ook nog aanvullende behandelingen of adviezen te ontvangen.

Ervaar het zelf!

Ben je nieuwsgierig wat de Solex AO scan voor jou kan betekenen? Er is nu de mogelijkheid om alle functies 3 dagen lang (72 uur) uit te proberen via jouw eigen gsm, tablet of computer. Uiteraard krijg je ook hierbij de nodige ondersteuning.

Vraag de proefperiode aan, dit kan rechtstreeks via mij of bestel deze via deze link https://www.zicht-op-gezondheid.nl/shop/alpha-3-pass-25#attr= en geef daarbij mij (Karin Modderman) als contactpersoon aan. Stuur mij een mail/ berichtje met wanneer jij de proefperiode wilt starten. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je zsm de toegangspas, dan gaan direct de 72 uur in.  De kosten zijn hiervoor 37 euro, deze kosten krijg je terug wanneer je het programma aanschaft.

Wil je liever dat ik vanuit de praktijk je ondersteun/ behandel met de Solex AO scan Technology, ook dat is mogelijk. Dit kan op afstand en kost vanaf 50 euro per week (excl. BTW) Je ontvangt dan meerdere keren per week een korte ondersteuning. Aanvullend kun je advies krijgen op het gebied van o.a. beweging en voeding en/of deelnemen aan het nieuwe “Ontspannen in je kracht” programma.

Jij kiest het moment waarop jij de ondersteuning kunt gebruiken. Zoveel je wilt en waar dan ook.

Welke mogelijkheden en functies heeft de Solex AO Scan zo al;

Er verschijnen regelmatig nieuwe updates en functies, ook is het gebruik van de scanner uit te breiden met aanvullende technieken en producten. Hieronder volgt een overzicht.

Quick scan

Met deze snelle scan van 10 seconden scant dit programma je lichaam, kan het je stem opnemen om te vertellen welk supplement, welke optische lichtbril en /of welk muziekbestand je het beste kunt gebruiken, op dat moment van de dag. Zodat je ontspannen wakker kunt worden of juist makkelijker in slaap kan vallen.

Gebruik de Claearing/ opruimen en de Shielding/ Afschermen functies om negatieve energie los te laten en jezelf te beschermen. Of gebruik de Boost functie van 3 minuten om juist met veel positieve energie je dag door te komen.

Supplements Library

Met deze functie heb je een eigen database van o.a. supplementen, essentiële oliën, (bloesem)remedies. Het programma categoriseert en legt de energetische structuur ervan vast. Wanneer je dan bijvoorbeeld de Quick Scan uitvoert, vergelijkt het programma de energie van uw lichaam met de frequenties in de database en geeft aan welke frequenties op dat moment het meest bij je resoneren. Je kunt verschillende databases creëren voor specifieke mensen uit je bestand.

Inner- voice

Dit programma analyseert meer dan 2000 frequenties, verdeeld over 12 noten, in een opname van 10 seconden van uw stem en genereert onmiddellijk een rapport met 4 Balancing Harmonics- muziekbestanden. Elk bestand bevat frequenties, tonen en binaural beats die zijn gepersonaliseerd voor uw emotionele toestand op dat moment. Gebruik dit programma meerdere keren per dag om je gegronder en evenwichtiger te voelen wanneer je dit nodig hebt.

Vitals Scan

De Vitals Scan geeft in minder dan 4 minuten een inzichtelijke momentopname van de energetische toestand van je bloedbiologie.

De scan vergelijkt de frequenties van je lichaam met een blauwdrukfrequentiedatabase, waarna optimaliserende frequenties worden verzonden naar de gebieden die zijn geïdentificeerd als “buiten bereik” om het lichaam terug naar zijn homeostase te leiden. Er wordt onmiddellijk een rapport gegenereerd  met de voor/ na situatie. Het rapport bevat categorieën zoals gevoeligheden voor voedsel, hormonen, schimmels, ziekteverwekkers, allergenen, aminozuren, vitaminen en mineralen, zware metalen enz.

Het rapport mail je eenvoudig naar jezelf of naar degene die je ondersteunt. Het programma onthoudt zelf alleen je laatste 2 scans.

De Vitals Scan functie is er ook voor dieren!

Comprehensive Scan

Dit programma biedt een uitgebreid inzicht in hoe de onevenwichtigheden in de Inner voice- en Vitals Scans van invloed kunnen zijn op de autonomie van het lichaam. Het bevat ook meerdere opties voor aangepast scannen en het optimaliseren van interessegebieden of behoeften. Er worden gedetailleerde rapporten gegenereerd, waarin “de waarden” voor en na de optimalisatie worden geïdentificeerd.

Tevens geschikt voor paarden.

Delen uit de Comprehensive scan zijn ook toe te passen voor dieren zoals paarden. De scan geeft dan meer inzicht op onder andere spieren, botten, verbindingen, lymfatisch- en vasculaire stelsel.

AO Mindsync

Met deze nieuwe functie zet je positieve affirmaties in om je doelen te versterken. Er zijn meerdere categorieën die je kunt inzetten. Gebruik de stemopname functie met desgewenst de Bone-conductor Headset om het dieper in je hersenen te kunnen verwerken.

SEFI

SEFI staat voor Subtiele Energie Frequentie Imprinter. SEFI omvat tools om negatieve energie uit objecten en water te verwijderen, frequenties van het ene objects naar het andere te kopiëren  en in te printen, frequenties in draagbare of eetbare items te printen en naar iedereen ter wereld uit te zenden.

Het bevat meerdere categorieën voor specifieke gezondheidsproblemen, therapieën, chakra’s, homeopathische middelen, bloesemremedies en meer, met meer dan 650 frequenties om uit te kiezen.

SEFI Playlist

Met de SEFI playlist kun je meerdere frequenties tegelijk selecteren om uit te zenden naar één of meerdere mensen of objecten. Je kan ook de frequenties inzetten voor (huis)dieren.