info@firstreflex.nl

Blog

| | 0 Comments

“Wat heb ik toch een prachtig beroep!” Ik zeg het regelmatig. Dagelijks maak ik zoveel mooie, leuke en ontroerende dingen mee.

Graag wil ik een aantal van mijn ervaringen en die van mensen uit de praktijk delen. Daarnaast kom ik regelmatig leuke artikelen, materialen en boeken tegen. Ook deze kun je tegenkomen in mijn blog. Graag op de hoogte blijven? Ook op facebook en Pinterest kun je ons volgen.

One thought on “Blog”

  1. Karin heeft het vermogen om met haar methodiek maar ook vanuit wie ze is je een basisgevoel van veiligheid te geven. Ik realiseer me dat veel mensen een afweer en argwaan naar de buitenwereld in zich hebben en niet weten waar dat gevoel ten diepste op gebaseerd is. Die verstoringen in vertrouwen hebben zich meestal al in de non-verbale periode voorgedaan.
    Karin benadert jou en jouw lichaam zo subtiel en blijft zo goed checken of dat wat ze doet voor jou goed en veilig voelt dat je vanuit dat respect voor wie je bent met al gevoelens van onbewuste onveiligheid je al meer open durft te stellen voor en vanuit het kind dat je ooit was.
    De openbaring dat je nog nooit een dergelijk diep gevoel van veiligheid hebt gekend en dat je je van daaruit volledig kunt ontspannen is indrukwekkend te noemen.
    Ik ben ervan overtuigd dat veel kinderen en volwassenen die met fysieke, motorische en emotionele processen kampen gebaat zijn met een behandeling op basis van reflex-integratie.Uiteindelijk gaat het bij alles om de basis. Alle andere processen hebben eigenlijk pas zin als de basis hersteld is. Daar waar veel therapievormen niet toereikend zijn, omdat ze op verbaal niveau gericht zijn, daar ligt haar bereik en expertise.
    Ik gun iedereen een dergelijke ervaring en beveel haar dan ook van harte aan.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: